Contact: 0752.869.089

Catering Bacau nunta

Unele mirese au noroc si aleg un loc de nunta care ofera catering. Alte mirese trebuie sa adauge singure firma de catering- iar cautarea poate deveni complicata. Pentru a putea alege o firma de catering este important sa gustati mancarea mai intai pentru a determina daca sunteti multumiti de produse. Mancarea si bautura vor ocupa o foarte mare parte din bugetul vostru de nunta. Deci, daca va straduiti sa va dati seama exact cum vreti sa arate meniul, luati in considerare aceste sfaturi pentru gasirea unui furnizor de nunti potrivit.

catering bacau nunta


Ioana

Catering

2a


Ioana

Catering

3a


Ioana

Catering

5a


Ioana

Catering

Catering Bacau nunta sfaturi

1. Aflati bugetul inainte de a incepe chiar.

Nu trimiteti mesaje prin e-mail pana cand nu stiti cat doriti sa cheltuiti. Daca aveti bugetul pentru mancare si bauturi mai devreme nu numai ca va ajuta sa va dati seama care sunt companiile pe care le puteti angaja, dar de asemenea, le permite companiilor sa va satisfaca dorintele. Un buget permite unui furnizor sa aleaga in mod realist optiunile – servire la mese sau bufet - in limita mijloacelor.

2. Adresati-va persoanelor din locatie pentru sugestii si cerinte.

Cele mai multe locatii vor avea o lista de furnizori preferati, ceea ce reprezinta un punct de plecare excelent in cautarea voastra. Este reconfortant sa stiti ca firmele de catering au lucrat in local inainte si au ramas la standarde ridicate. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa alegeti neaparat din aceasta lista. Daca niciunul dintre furnizorii de servicii de pe lista lor nu va multumeste, intrebati daca exista cerinte speciale pentru alti furnizori de servicii. Multe locatii vor dori aprobarea furnizorului de catering si pot solicita, de asemenea, dovada diferitelor certificate sau licente de care au nevoie pentru a-si indeplini serviciile pe proprietate. Veti dori sa stiti care sunt acestea in timp ce va intervievati companiile.

3. Obtineti mai multe propuneri.

Obtineti mai multe propuneri de la companii, astfel incat sa puteti compara si optiunile de cost, serviciu si meniu. Si cereti detalii! Este de datoria voastra sa spuneti operatorului numarul de oaspeti pe care ii asteptati si ce stil vreti sa abordati, dar este de datoria lor sa propuna numarul de aperitive,feluri principale, chelneri, barmani, coordonatori si bucatari. Acest numar de invitati este important atunci cand comparati propunerile - nu vreti ca cineva sa astepte timp de 15 minute pentru o bautura! Un alt lucru pe care trebuie sa-l tineti minte la revizuirea propunerilor: alcoolul. Examinati costul alcoolului pentru a decide daca ar trebui sa obtineti consumabilele de bar din alta parte. Multe companii de catering va permit, de asemenea, sa cumparati alcoolul separat si sa adaugati inca un barman.

Daca localul ales nu ofera mese, scaune, fete de masa sau articole de toaleta, aflati daca se ocupa macar de meniuri. Cele mai multe se ocupa, sau au un parteneriat cu o companie de catering. Desi aceasta poate fi o taxa suplimentara alegerea unei singure firme poate fi mai buna decat sa lucrati cu mai multe in acelasi timp.

5. Acordati atentie la modul de comunicare

Gustul produselor alimentare este o componenta cheie a oricarei firme de catering, dar modul in care acestia discuta cu clientii este chiar mai clar. Daca o companie va raspunde greu, intreaba de detalii cum ar fi numele, data nuntii sau numarul de invitati de mai multe ori si pare mereu ca uita detaliile importante, luati in considerare sa o eliminati de pe lista. Atentia la detalii va fi un factor cheie in ziua nuntii si daca nu va pot impresiona acum, nu va vor impresiona atunci.

6. Aranjati degustari cu primele 3 alegeri.

Iata unde lucrurile devin complicate! Multe companii de catering nu ofera degustari pana cand nu semnezi contractul. Exista cateva modalitati de a obtine si degustarea. Mai intai, vedeti daca firma participa la expozitii sau detine evenimente speciale. Adesea, cateringul gazduieste mese festive sau serveste mancare la expozitia de nunta. Obtineti programul de evenimente al companiilor de catering si vedeti daca puteti participa. Credeti-ne, merita taxa de participare. Unele companii de catering chiar gazduiesc o cina lunara gratuita sau o cina low-cost pentru potentialii clienti.

7. Cititi recenzii.

Deci ati ales un furnizor de servicii si doriti sa semnati contractul. Grozav! Inainte de a face asta, cititi recenzii de la clienti anteriori sau discutati cu prietenii si familia care au folosit serviciile lor inainte.

Bacau Str. Mircea Eliade Nr. 5

BRACAU IOANA
Catering evenimente

Praznice
Mese festive
Nunti
Botezuri