Contact: 0752.869.089

Catering Bacau pomeni

Evenimentele funerare sunt in general foarte stresante pentru familii. Chiar daca se asteapta decesul, funeraliile sunt deseori triste si introspective. In ciuda momentelor dificile, cei care doresc sa-si gaseasca confortul intr-o masa comuna au nevoie de un furnizor de servicii in acest sens. In unele cazuri, pregatirea si gazduirea unei inmormantari este complicata, deoarece familia nu va poate da nici o contributie. In timpul funeraliilor si memorialelor, poate fi necesar sa tineti cont si de normele culturale ale familiei indurerate. Alimentele dupa inmormantare sunt mai importante in unele culturi decat in altele.

catering bacau pomeni


Ioana

Catering

7a


Ioana

Catering

8a


Ioana

Catering

9a


Ioana

Catering

Catering Bacau pomeni sfaturi

Intrebati-i pe membrii familiei persoanei decedate daca au nevoie de ajutor. Uneori, membrii familiei va vor putea oferi cateva feluri de mancare de care vor avea nevoie dupa inmormantare. In alte cazuri, acestia va pot oferi doar cateva idei generale sau linii directoare.

Luati in considerare locatia. Daca mancarea va fi servita la casa funerara, ati putea dori doar sa va concentrati asupra alimentelor si a aperitivelor care se pot consuma cu mana, deoarece oamenii vor sta in picioare. Daca receptia este la domiciliul cuiva, puteti sa va pregatiti si cu feluri principale.

Planificati sa pregatiti alimente in ton cu evenimentul Ganditi-va la cultura familiei si la decedat, daca il cunoasteti. Incercati sa preparati alimente care sa corespunda gusturilor familiei.

Luati in considerare bauturile. Oferiti cafea, ceai, apa si bauturi pentru copii. Adresati-va familiei despre existenta unor bauturi alcoolice la pomana. Cand aveti indrumari, alegeti tipurile de bauturi alcoolice care sunt cele mai comune. Decideti daca cineva va amesteca si turna bauturi sau daca va fi auto-servire.

Decideti cateva optiuni de meniu diferite si prezentati-le familiei. Permiteti-le sa aleaga mancarurile finale daca vor ceva anume.

Luati in considerare nevoile dietetice speciale atunci cand planificati un meniu. Ar trebui sa aveti o optiune vegetariana si mancare raw.

Receptiile post-funerare se intampla adesea la domiciliul unei persoane apropiate, insa nu este o cerinta. O familie poate alege sa aiba receptia post-funerara in orice loc, in centre comunitare sau restaurante. Familiile pot alege sa-si gateasca mancarea folosind diverse stiluri, de la bufetul suedez si paa la mese normale. Se poate ca familia sa angajeze si o firma de catering pentru a obtine mancarea necesara pentru eveniment.

Este important sa va asigurati ca atunci cand serviti mancare la o inmormantare exista alimente disponibile pentru toata lume. In functie de locatia receptiei funerare, alimentele care se pot manca cu mana pot fi mai potrivite decat mesele normale. Daca o familie planuieste sa primeasca receptia intr-o locatie care are numeroase locuri pentru ca oaspetii sa stea jos, orice tip de mancare va functiona bine, deoarece oamenii vor putea sa-si puna farfuriile pe o masa pentru a manca.

Atunci cand alegeti alimentele, este important sa va ganditi cine va servi. Familiile ar trebui sa isi aminteasca ca vor fi mai mult decat probabil oaspeti de multe varste diferite la receptie. Unii oaspeti nu pot sa manance aceleasi alimente pe care ceilalti oaspeti le pot manca si, prin urmare, este important sa existe o varietate de alimente disponibile.

Daca o familie alege sa aiba o pomana traditionala, este important sa va asigurati ca exista optiuni pentru cei cu alergii sau restrictii alimentare. Adesea se recomanda sa fie disponibila pentru oaspeti o optiune vegetariana si alimente care sa nu contina sodiu.

Un aranjament de tipul bufet suedez ar putea fi optiunea potrivita pentru evenimentul vostru.

Atunci cand intentionati sa aveti un bufet cu auto servire, este important sa va asigurati ca luati in considerare locatia evenimentului. Vreti sa fiti siguri ca, daca receptia va fi tinuta in aer liber, mancarea rece va putea sa ramana rece si ca insectele nu au cum sa intre in mancare. Exista vase speciale care sunt proiectate pentru a permite mentinerea alimentelor reci. Exista, de asemenea, capace sau vase care pot fi folosite pentru a tine insectele departe.

Daca bufetul se va desfasura in interior, doriti sa fiti sigur ca exista suficient spatiu pentru ca toata lumea sa se poata misca. Nu vreti ca zona sa fie prea aglomerata.

Bacau Str. Mircea Eliade Nr. 5

BRACAU IOANA
Catering evenimente

Praznice
Mese festive
Nunti
Botezuri